Et hjem for Valgerd ...

Kulturminister Valgerd Svarstad Haugland besøkte i går intrigenes høyborg i fedrelandet - «Hotel Cæsar». Det ble en munter time langt unna nominasjonssåpa KrF har underholdt landet med.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Et hjem for oss, et hjem for deg» er som kjent seriens slagord. Vittige tunger bemerket i går at kulturministeren «kom til sine egne» - etter KrFs rolle som hoffleverandør av intriger og maktkamp til det norske folk de siste månedene. Selv takket Svarstad Haugland høflig nei til en gjesterolle i serien som i går feiret episode nummer 1000. En soleklar nordisk rekord for en såpeserie.

- Uansett hva vi gjør overgår virkeligheten fantasien, fortalte serieskaper Christian Wikander. Der var kulturministeren helt enig ...

Og Wikander ser slett ikke bort fra at det vil dukke opp elementer fra KrFs nominasjonssirkus i serien.

- Veldig mye av inspirasjonen kommer jo fra media. Der ftres vi med nye ideer hver eneste dag. Alt er jo ikke bare fantasi, slår han fast.

Ikke streng

- Jeg følger ikke så veldig nøye med, men det gjør til gjengjeld datteren min, fortalte en smilende kulturminister. Veien til førsteplassen på stortingsvalglista i Akershus synes endelig å ligge åpen, og Svarstad Haugland virket både muntrere og mer avslappet enn hun til tider har framstått mens maktkampen har rast i partiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer