Et lite dunk

Harry Potter-maskineriet ruller ufortrødent videre og nå kan «Harry Potter: Rumpeldunk Verdensmesterskap» føyes til på lista over merchandising som den überberømte barnebokserien har produsert.

Enda en forglemmelig rekvisitt, altså? Tja.

Spillet er en slags flyvende fantasifotball med elementer fra både ishockey (køller) og basketball (ringer). I det ene øyeblikket er du en flyvende sluffen-fører , i det neste en ensom knakker som smeller avgårde en klabber for å vippe motstanderen av sopelimen, før du avslutter der alle Rumpeldunk-kampene slutter: På jakt etter den forjettede gullsnoppen.

Denne snoppen kan virke som en meningsløs del av spillet, ettersom som den som fanger den får 150 poeng og dermed vinner kampen i nittini prosent av tilfellene.

De to lagenes gullsnoppmåler påvirkes derimot av både antall poeng og ulike finesser som utvises i løpet av en kamp, så jo dårligere du gjør det jo mindre sjanse har du for å fange gullsnoppen.

Spillet er særdeles enkelt i begynnelsen, men tar seg pent opp i vanskelighetsgrad under verdensmesterskapet. Noen hjernetrimmer blir det likevel aldri, men så er da heller ikke boka som ble film som ble spill ment å konvertere tvilerne.

Fansen får sitt og de vil garantert få noen timer moro med Rumpeldunk.