Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Et lite glimt av «Halo 3»

Enden av verden er nær.

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Microsoft avholdt i går kveld norsk tid sin pressekonferanse i forkant av årets E3-messe, og hadde mye interessant å fortelle om Xbox 360 og Windows Vista.

Selv om de fleste av tilskuerne var lutter øre under presentasjonen - selv Bill Gates tok turen innom - var det én ting alle ventet på:

På forhånd hadde vi nemlig fått vite at en video fra «Halo 3» skulle vises på pressekonferansen. Og helt riktig, på tampen kom det alle hadde ventet på.

Med en kort trailer bekreftet dermed Microsoft at «Halo 3» er under utvikling til Xbox 360, og avslørte samtidig at spillet kommer en gang i 2007.

Selve traileren viste ingenting av hvordan spillet kommer til å se ut, det vi så var en konsepttrailer som mest av alt fungerte som en apetittvekker for noe vi ikke får oppleve før om et års tid - minst.

I traileren snakkes det om jordas undergang, og Master Chief  kommer nok til å ha mye å si i begivenhetenes gang ...

Mer informasjon enn dette er ikke tilgjengelig ennå, og kommer neppe på en god stund. Traileren kan du se i videoen i toppen av artikkelen, eller på markedsplassen på Xbox 360.

VERDENS UNDERGANG? Teaser-traileren til «Halo 3» snakker om verdens undergang - og sjelden har flere gledet seg til den.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling