Anmeldelse: Jan Grue, Jeg lever et liv som ligner deres

Et litterært mesterverk om livet som bevegelseshemmet

Jan Grue forteller en ytterst gripende og klok historie om sitt liv som bevegelseshemmet. Slik får han oss til å se verden på nye måter.

FÅR SKRYT: Forfatter og språkprofessor Jan Grue har skrevet bok om sine erfaringer som bevegelseshemmet. Anmelderen anbefaler den på det sterkeste. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN
FÅR SKRYT: Forfatter og språkprofessor Jan Grue har skrevet bok om sine erfaringer som bevegelseshemmet. Anmelderen anbefaler den på det sterkeste. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN Vis mer
Publisert

Jan Grue er til daglig professor i språkvitenskap ved Universitet i Oslo. Han er i slutten av trettiårene, men har han allerede et anselig fag- og skjønnlitterært forfatterskap. Selv husker jeg «Kroppsspråk» som en velskrevet og interessant fagbok, men også hans novellesamlinger og roman «Det blir ikke bedre» har fått fine anmeldelser. Nå er han ute med sin første sakprosabok.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer