Anmeldelse: Jan Grue, Jeg lever et liv som ligner deres

Et litterært mesterverk om livet som bevegelseshemmet

Jan Grue forteller en ytterst gripende og klok historie om sitt liv som bevegelseshemmet. Slik får han oss til å se verden på nye måter.

FÅR SKRYT: Forfatter og språkprofessor Jan Grue har skrevet bok om sine erfaringer som bevegelseshemmet. Anmelderen anbefaler den på det sterkeste. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN
FÅR SKRYT: Forfatter og språkprofessor Jan Grue har skrevet bok om sine erfaringer som bevegelseshemmet. Anmelderen anbefaler den på det sterkeste. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jan Grue er til daglig professor i språkvitenskap ved Universitet i Oslo. Han er i slutten av trettiårene, men har han allerede et anselig fag- og skjønnlitterært forfatterskap. Selv husker jeg «Kroppsspråk» som en velskrevet og interessant fagbok, men også hans novellesamlinger og roman «Det blir ikke bedre» har fått fine anmeldelser. Nå er han ute med sin første sakprosabok.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer