Et liv etter atomkrigen?

Bleke framtidsutsikter i «Fallout 3».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SNIKTITT: De fleste har vel fått med seg den glimrende teaseren til Fallout 3. Kontrasten mellom et ødelagt Washington D.C. og Bob Crosbys (Bings mindre kjente bror) musikk setter umiddelbart stemningen for det som skal skje.

I «Fallout 3» er det nemlig mye ødeleggelse, men håpet forsvinner aldri. Du spiller som en ung mann i det herrens år 2077. Karakteren du styrer har aldri sett sola eller pustet inn friskt luft. Hjemstedet er nemlig atombunker 101, og der slipper ingen ut - selv om det er lenge siden jordas sivilisasjoner ble rasert av atomkrig.

Du aksepterer det sjefen for bunkeren sier: «Man blir født i bunker 101, og dør i bunker 101». Det vil si, når du fyller 19 år blir verdenen din snudd på hodet, men der stopper også min referering av «Fallout 3»s historie. Den er ikke for meg å fortelle, men for dere å oppleve.

«Fallout 3» er et rollespill, og i grunnoppbygning er det ikke ulikt Bethesdas «Oblivion». Her må du utvikle dine ferdigheter med ulike våpen, snikeegegenskaper og hvor god du er til å dirke opp låser.

Du har også spesialegenskaper som du velger helt i starten av spillet. Disse endrer seg i svært liten grad, og det er derfor viktig at du velger fornuftig i forhold til din forventede spillestil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer