Filmanmeldelse: «Venom: Let There Be Carnage»

Et makkverk

Den første «Venom»-filmen var lett forglemmelig underholdning, den andre er det bare å styre unna.

SE TRAILER: «Venom: Let There Be Carnage» er oppfølgeren til actionfilmen Venom, om journalisten Eddie Brock og hans utenomjordiske symbiot. Video: SF studios / Sony pictures. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Venom er blant Marvel-universets mer mystiske rollefigurer. Han blir oftest portrettert som superskurk, men i Sonys «Venom»-filmer blir den utenomjordiske parasitten presentert som en antihelt. «Venom: Let There Be Carnage» er andre film i rekken, og vi får håpe det forblir med det. Første film kan heller ikke kalles et mesterverk, men ingenting kunne forberede oss på hvilket makkverk andre film skulle bli.

I den første filmen, «Venom», møter vi Eddie Brock (Tom Hardy), en nedbrutt mann som har mistet alt. Når han ved et uhell blir infisert av en udefinerbar organisme, får han overmenneskelige krefter og uheldige lyster, blant annet en sterk dragning mot kannibalisme.

Tross ulempene ved å være infisert, kommer han til enighet med skapningen som har bosatt seg i kroppen hans, og de bestemmer seg for å bruke kreftene til å utrette noe godt.

Andre film begynner ikke lenge etter at handlingen i den første sluttet, og Brock har ennå ikke vennet seg til å dele kropp med Venom. De har sine uenigheter, og skiller lag. Ikke overraskende innser de i hverandres fravær at de faktisk er avhengig av den andre parten for å fungere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer