DEBATT

- Et mysterium hvordan Jon Hustad greier å høre at Asle Toje blir «stemplet som nazisvin» i «Salongen»

«Salongen»-programledere svarer på kritikken.

SVARER: P2s radioprogram «Salongen» har vært gjenstand for diskusjon den siste tiden. Nå har programlederne Christine Lossius Thorin (til venstre) og Ragnhild Laukholm Sandvik hevet seg over tastaturet, og skrevet et innlegg der de presenterer sin side av saken. Medprogramleder Jørgen Strickert i midten. Foto: NRK
SVARER: P2s radioprogram «Salongen» har vært gjenstand for diskusjon den siste tiden. Nå har programlederne Christine Lossius Thorin (til venstre) og Ragnhild Laukholm Sandvik hevet seg over tastaturet, og skrevet et innlegg der de presenterer sin side av saken. Medprogramleder Jørgen Strickert i midten. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Det er hyggelig med reklame i Dagbladet, ikke minst for knøttsmå P2-programmer.

Men i Dagbladet 06.11.15 bidrar Jon Hustad til direkte villedende markedsføring av Salongen: Det er selvfølgelig ingen som har blitt «stemplet som nazisvin» i vårt program.

Dette er en salong, ikke et kommentarfelt.  

Radio er det rikeste og sterkeste mediet vi mennesker har, all den stund det lar lytteren selv lage sine egne bilder.

Men det et mysterium hvordan Jon Hustad greier å høre at Asle Toje blir «stemplet som nazisvin» i Salongen.

Det er forbausende følsom og fantasirik lytting, særlig av en så faktaorientert journalist som Hustad. Heldigvis ligger innslaget for all fremtid i NRKs radiospiller på radio.nrk.no for alle som vil prøve selv.  

Det hender det forekommer tøys i Salongen. Støtt og stadig bommer vi (vi er bare mennesker, bortsett fra at vi også har en hund her), men målet er at tøyset skal være morsomt og gjerne handle om ting som finnes i virkeligheten.

Da er det vanskelig å komme utenom Dagsnytt 18, som er en av de viktigste debattarenaene i landet. Hvis vitser skal handle om den offentlige debatten, bør de kunne sitere den offentlige debatten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer