Et nytt paradoks: Tenk at karakterer blir beundret av langt flere enn sterk karakter...

Svein Østvik ute med dikt. Svein skriver også om noen reiser. Det er fotografier også. Svein Østvik er langt bedre kjent som Charter-Svein. Nå er han ut med dikt og reiser under banneret SVEINS VERDEN.

NÅ OGSÅ MED DIKT: Svein Østvik var med i SKAL VI DANSE og i disse dager er han ut med SVEINS VERDEN, dikt og noen reiser. I boka er det mange fotografier, blant annet Svein i bar overkropp. Foto: Erik H. Urke.
NÅ OGSÅ MED DIKT: Svein Østvik var med i SKAL VI DANSE og i disse dager er han ut med SVEINS VERDEN, dikt og noen reiser. I boka er det mange fotografier, blant annet Svein i bar overkropp. Foto: Erik H. Urke. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Høsten er bøker, og nå før jul bugner det av fristelser for den som evner å lese seg vis, glad eller trist. Det deiser inn små og store, tunge og lette, gode, dårlige og elendige utgivelser innenfor poesi, krim, kokebøker, prosa, romaner, dokumentar - og så kom denne: «Sveins verden» som inneholder dikt og et lite utvalg reiser.

Svein heter Østvik til etternavn. Født i 1961 og stammer fra Kongsberg og Heggedal.

På sideomslaget står det at Svein helt siden teaterlinja på Romerike Folkehøgskole i unge år har vært opptatt av å skrive og framføre dikt. Sveins verden er hans litterære debut.

I disse post-«Farmen»-dager skal vi ikke henge oss opp i kvalitet, men lar heller dere lesere selv tolke og analysere og eventuelt konkludere.

Fakta: Sveins bok er 11 cm bred og 22 cm høy, som et liten vinguide. Tekstene er da også visuelt formet som glass og flasker. Boka er på 125 sider der vi finner åtte bilder av Svein i forskjellige situasjoner og to bonusbilder der forfatteren poserer i bar overkropp. I tillegg er det kart, flagg, frimerker og fakta om steder forfatteren har besøkt, en reisende sjel.

Det er da også 12 illustrasjonsfoto fra diverse reiser til London, Kreta, Mallorca, Braga, Gran Canaria, Shetland, Roma og Marbella.

Her noen smakebiter fra Sveins verden:

Et nytt paradoks:

Tenk at karakterer blir beundret

av langt flere enn sterk karakter…

Søken:

Søken etter perfeksjon er søken

for å mislykkes

Å tørre å mislykkes er veien

til suksess

Å være eller ikke være:

Det å være som alle andre

klarer de fleste

Å være deg klarer bare du…

PS: «Vi ønsker oss en anmeldelse, mvh Svein & Prego Mobile» står det med håndskrift. Det får andre ta seg av, men vi kan opplyse om at Østvik er kjent som Charter-Svein.

Skrive til oss? Send innlegg her

Tekstlengde:

  • Kronikk: 5000 tegn
  • Hovedinnlegg: 3600 tegn
  • Underinnlegg: 2800 tegn

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer