Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Et paranoid opplegg

Noen leker med Ben. Men hvem? Og hvorfor?

AKTUELL PÅ DVD:The Lazarus Project
AKTUELL PÅ DVD:The Lazarus Project Vis mer

|||DVD: Forbryteren Ben har sonet sin straff og gjenforenes med kone og datter. Han vil gjerne bli lovlydig, men lokkes av sin bror til å delta i et ran. En vakt blir drept, Ben blir arrestert, dømt til døden og henrettet. Tror han. Men han våkner og befinner seg plutselig i jobben som vaktmester på en avsidesliggende, psykiatrisk klinikk. Hva er det som skjer? Er han havnet i det hinsidige? Eller driver noen et mystisk spill med livet hans? Mye merkelig skjer, mystiske folk dukker opp i den mentale og fysiske gråsonen han er havnet i. Et paranoid opplegg, fullt av gåter og skygger. God idé, men litt for løs i logikken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling