Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Et rasende kamprop

Jenny Wilson etter brystkreften.

Foto: Sony Music.
Foto: Sony Music. Vis mer

ALBUM: Et dirrende raseri. Den svenske popamazonen Jenny Wilson ble diagnostisert med brystkreft, sykdommen som i sin tid tok livet av hennes mor, og det er dette raseriet, denne eksplosive opprørstrangen mot kropp og skjebne, som preger hennes fjerde soloalbum.

«Demand the impossible»

Jenny Wilson

5 1 6
Plateselskap:

Gold Medal / Sony Music

Se alle anmeldelser

Hennes særegne svenskepoptone er hardere, mørkere, mer grimete enn tidligere.

Et rasende kamprop

Av og til vandrer hun inn i det mytiske og calypsorytmiske landskapet til sine tidligere samarbeidspartnere i The Knife, hun svinger innom det perverte discolandskapet til Nite Jewel og Glass Candy, og på den instense «Mean Bone» hviskesynger hun som låta var et tapt spor fra Trickys triphop-klassiker «Maxinquaye».
Det er blitt en revolusjonær pamflett mot alt og alle som holder mennesket nede, og uten tvil en meget kroppslig plate.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling