Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

E.T. ringer hjem på nytt

Steven Spielbergs suksessfilm «E.T» får et nytt besøk på jorden i 2002.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Universal og Amblin Entertainment planlegger en nyutsendelse av en av filmhistoriens største suksesser, nemlig «E.T», i regi av Steven Spielberg. I år 2002 feirer filmen 20 år og dette skal markeres, skriver Film Unlimited.

1982 var året alle ble rørt av det lille vesenet fra en annen planet som strandet på jorden. Gutten Elliot adopterer den fremmede og frasen 'ET phone home' var på alles lepper.

Jubileumet i 2002 blir med andre ord et unikt gjensyn med familiefilmen og de som var for unge til å se den da får en mulighet til å oppleve eventyret på kino.

- Jeg har alltid ønsket å gi publikum en ny mulighet til å oppleve filmen på kino, med sine familier, sier Steven Spielberg i en pressemelding.

Ekstra scener

Som seg hør og bør kommer «E.T.» i ny digital versjon. Som en ekstra godbit har Spielberg også lagt til en del scener som ble kuttet bort fra den originale utgivelsen.

FANTASTISK: En av tidenes største filmsuksesser relanseres i 2002