Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Et rovdyr

Aktor langet ut mot Michael Jackson i sin sluttprosedyre i rettssaken mot superstjerna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Michael Jackson er et rovdyr som ser seg ut sårbare gutter fra farløse hjem og bringer dem inn i «den forbudte verden» for sin egen seksuelle tilfredsstillelses skyld, var ifølge CNN blant aktors ord i retten i Santa Maria i går.

- De lærte om seksualitet fra en som bare var overivrig etter å være læreren deres. Alle rovdyr går etter de svakeste, ikke de sterkeste, fortsatte Santa Barbaras visestatsadvokat Ron Zonen, som snakket i nesten tre timer.

Han mener det er usannsynlig at en 13 år gammel gutt skulle ville utsette seg for en ydmykelse som den store rettssaaken er, ved å komme med falske anklager mot en mann han «en gang elsket».

Michael Jackson er tiltalt for seksuelle overgrep på barn, forsøk på seksuelt misbruk av barn og severing av alkohol til mindreårige. Han er også anklaget for å forsøkt å tvinge en mor, to gutter og deres søster til å avgi en frifinnende erklæring på video.

Saken mot popstjernen er inne i avslutningsfasen, og juryen er ventet å måtte komme med en kjennelse i løpet av de nærmeste dagene.

HARDT PRØVET: Michael Jackson forlater rettslokalene i Santa Maria i går. FOTO: AP/REUTERS
HARDT PRØVET: Michael Jackson forlater rettslokalene i Santa Maria i går. FOTO: AP/REUTERS Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!