Angelina Jordan:

- Et sjokkerende talent

Norske Angelina Jordan (14) er blant finalistene i «America's Got Talent: The Champions». Tidligere «Norske Talenter»-dommer Omer Bhatti omtaler henne som et unikt talent.

FIKK SKRYT: Angelina Jordan deltar i «The Champions» i USA og imponerte stort i finalen. Video: «America´s Got Talent» Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Et unikt og spesielt talent». Slik beskriver hip hop-artist og tidligere «Norske Talenter»-dommer Omer Bhatti det norske stjerneskuddet Angelina Jordan på «God Morgen Norge» på TV 2 tirsdag morgen.

Jordan har imponert på scenen som deltaker i den amerikanske talentkonkurransen «America's Got Talent: The Champions». Finalen ble vist på amerikansk TV natt til mandag, men resultatet blir ikke klart før neste uke.

Bare åtte år gammel sjarmerte Jordan seg inn i det norske folks hjerter, da hun i 2014 vant TV 2-konkurransen «Norske Talenter».

Opptredenene hennes gikk viralt, og superstjerner som Gene Simmons (70) og Chris Brown (30) hyllet henne. Samme år som hun stakk av med seieren, gjestet Jordan også det amerikanske talkshowet «The View».

- Totalt satt ut

Hip hop-artist Omer Bhatti var blant dommerne som kåret Jordan til vinner av «Norske Talenter» i 2014. Han beskriver førsteinntrykket av den unge artisten som en skjellsettende opplevelse

- Som alle dommerne, ble jeg totalt satt ut. Jeg tror ikke noen av oss forventet et såpass unikt og spesielt talent på «Norske Talenter» i det hele tatt. Det var på en måte sjokkerende. Når jeg ser på mine dommeruttalelser fra den opptredenen … Jeg ble rett og slett tom for ord, sier han under tirsdagens «God Morgen Norge»-sending på TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer