Et skittent og fengende «GTA»

«The Lost and Damned» baner vei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET KOSTET MICROSOFT dyrt å få de to tilleggspakkene til «Grand Theft Auto IV» eksklusivt til Xbox 360, nærmere sagt 50 millioner dollar.

Til gjengjeld trenger du ikke punge ut med mer enn snaue tohundrelappen (1600 MS-poeng) for å laste ned den første tilleggspakken, «The Lost and Damned».

Og det er den absolutt verdt: Her blir vi nemlig servert mer enn det mange andre enkeltstående fullprisspill klarer å diske opp med.

STRAKS DU TAR dine første skritt i skinnstøvlene til hovedperson Johnny Klebitz, merker du at dette er «GTA» - her er i utgangspunktet ingen spillmekanismer annerledes enn i fjorårets «GTA IV», ettersom dette er en tilleggspakke. Du må med andre ord ha originaldisken til GTA IV stående i maskinen for å spille «The Lost and Damned».

Selv om byen og spillmekanismene er som før, er historien en helt annen enn den vi sist fulgte om den østeuropeiske immigranten Niko Bellics eskapader i Liberty City.

Johnny er i starten av spillet visepresident i MC-klubben The Lost. Når klubbens sjef Billy slipper ut av spjeldet skjønner vi at alt ikke er som det skal være under klubbhusets tak, og derfra tar det rett og slett av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer