Et skritt i riktig retning

Dette er et aldri så lite gjennombrudd for den lille spilltelefonen fra Nokia.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  Etter å ha spilt «Ashen» på N-Gage, var jeg på nippet til å gi opp håpet om at det gikk an å lage et førstepersons skytespill på konsollen - som det attpåtil gikk an å spille.

  På en så liten skjerm som det N-Gage kan tilby, skal det godt gjøres å presentere en troverdig verden du kunne tenke deg å delta i.

  Dette har imidlertid Gameloft klart med «Ghost Recon: Jungle Storm», flinke som de er.

  Spillet er utviklet spesielt for N-Gage, og endelig får vi oppleve at maskinen blir utnyttet på en måte den fortjener. På PlayStation 2 har «Ghost Recon: Jungle Storm» fått en solid fanskare, og disse vil neppe bli skuffet over hvordan lillebror oppfører seg i mindre format ettersom det er overraskende mange likhetstrekk.

  Grafikken er imponerende - den kan selvfølgelig ikke måle seg med det du er vant til fra konsollspill, men skitt la gå. Så å si alle knappene er i bruk, du bruker piltastene til venstre for å se seg rundt, og retningstastene på høyre side til å bevege deg.

  I tillegg har du mulighet til å sette deg på huk, zoome inn med kikkert eller våpensiktet, se posisjonen din på et kart, og bytte mellom lagmedlemmene.

  Selv om sjansen foreløpig er liten for at du finner noen som har både en N-Gage og «Ghost Recon: Jungle Storm» i nærheten av deg, er muligheten i hvert fall til stede for at du kan spille mot dem over blåtann.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill