Et Spice-kyss for Mandela

Spice Girls «senker» Sør-Afrikas president Nelson Mandela. Etter at han har fått et kyss på munnen av Emma, er han helfrelst. - Jeg vil helst ikke bli følelsesmessig engasjert, men dette er ett av mitt livs største øyeblikk, bryter han ut.

President Mandela legger ikke skjul på at han ble sjarmert i senk av verdens mest populære babes; krydderjentene Emma, Mel B, Mel C, Geri og Victoria. Møtet fant sted utenfor boligen hans i Pretoria i går. Presidenten uttalte rett ut at Spice Girls er hans helter, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Victoria og Harry

Prins Charles var også til stede ved Mandelas hjem i går, men det var presidenten Spice Girls var mest interessert i. Prinsen av Wales kom til Sør-Afrika sammen med sønnen Harry i går for å gjennomføre et fem dagers offisielt besøk.

Men etter mottakelsen med æresvakt og lunsj som sømmer seg en kongelig, dukket Spice Girls opp og overtok showet.

Selv om prins Charles kommer i skyggen av popstjernene, er det en annen som blir tatt godt hånd om av Spice Girls; nemlig lille prins Harry. Vakre Victoria holder den unge gutten i hånda. Ifølge bildene virket prinsen glad og komfortabel i jentenes selskap.

Veldedighetskonsert

Nelson Mandela er ikke alene om å være hekta på Spice Girls. Prins Charles uttalte at dette var hans nest største øyeblikk i livet. Han møtte nemlig popstjernene i mai i år, og da sa gruppas medlemmer at prins Charles var svært sexy.

Spice Girls er i Sør-Afrika for å opptre på en veldedighetskonsert, som ble holdt i går kveld. Både prinsen av Wales og sønnen var til stede på The National Trust Concert.

Konserten er også en del av krydderjentenes lansering av albumet «Spice World», som blir gitt ut mandag. CD-en ble anmeldt til terningkast fire i gårsdagens avis.

STORT MØTE: Etter møtet med Spice Girls i går, er Sør-Afrikas president Nelson Mandela hekta på krydderjentene. - Ett av mitt livs største øyeblikk, bryter han ut. Her er han også sammen med prins Charles og tre barnebarn.