Du leser nå Dagbladet Pluss

Anmeldelse «Drake-zoo», Det Norske Teatret og Dieserud/Lindgren:

Et utforskningsrom for småbarn med nysgjerrighet

Sansesamling

STEMNINGER: «Drake-zoo» er lagd for de minste barna, fra null til tre år. Foto: Siren Høyland Sæter, Det Norske Teatret
STEMNINGER: «Drake-zoo» er lagd for de minste barna, fra null til tre år. Foto: Siren Høyland Sæter, Det Norske TeatretVis mer

TEATER: Tre drager - ikke skumle - møter de minste. «Drake-zoo»s målgruppe er fra null til tre år, en alder der det å være i verden i seg selv er stimuli.

Slik sett er nok forestillingen like mye rettet mot de voksne, som kan studere barna opplever og utforsker. «Drake-zoo» er rolig og langsom, men gir like fullt mål å rette knøttenes mange ulike former for nysgjerrighet mot.

Måter å møte

Under aller første forestilling av «Drake-zoo» var de fleste barnetilskuerne rundt ett år gamle, og alle opplevde de på hver sine måter.

Noen i ro i et fang, mens de lyttet (eller ikke lyttet) til Julian Skars drømmende musikk. Noen studerte tak med mangefargede lys og vegger uten dekorasjon. Noen fulgte mer aktivt med på utøverne, noen bevegde seg blant dem. Noen søkte blikkontakt, og fikk det. Pettersen, Nilsen og Schia virker bevisste på å møte blikkene til de barn som oppsøker det, men lar samtidig de som ikke selv søker det være i fred.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.