Eter de hamstere denne gangen også?

Jorda invaderes på nytt i «V».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Da jorda ble invadert i tv-serien «V» på 80-tallet, fungerte invasjonen som et bilde på grusomhetene Nazi-Tyskland sto for under annen verdenskrig.

Når serien nå har gjenoppstått i ny drakt, er det ikke lenger dette bildet som gjelder, skal vi tro seriens manusforfatter Scott Peters, som også sto for «4400» - nå er det i stedet hva som skjer om massene har blind tro på sine ledere som er hovedpoenget.- Hver gang jeg nevner «V» til noen, har de fortsatt gode minner om den originale filmen og tv-serien. Alle har fortsatt det bildet av uniformene, eller den besøkende som spiser en hamster. Det er et science fiction-ikon som er for bra til å hoppe over, sa Peters til Variety da tv-serien ble annonsert i fjor høst.

På tirsdag denne uka hadde «V» premiere på amerikanske ABC, og den positive responsen har ikke uteblitt. Første episode ble ifølge New York Times sett av 13,9 millioner seere, over dobbelt så mange som så Jay Leno samme kveld.

Varierte kritikkerAkkurat som i originalen fra 1983, opplever jordas befolkning at utenomjordiske moderskip ruller inn over de største byene verden rundt. Rimelig raskt viser de besøkende («V» står for visitors) seg fra en tilsynelatende vennlig side - men under overflaten er kanskje ikke alt så bra likevel.De amerikanske tv-kritikerne har tilsynelatende delt seg i to leire, der noen lovpriser serien mens andre mener at den er for overtydelig. ABC har i første omgang planer om å kjøre serien som en miniserie gjennom november, for deretter å rulle ut en hel sesong til våren om seertallene holder seg høye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer