Ett steg videre for Nintendo DS

Nintendos nye håndholdte lanseres i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Nintendo har i alle år hatt stor suksess med sine håndholdte spillmaskiner, i likhet med de større konsollene.

Et stabilt høyt salg - over 100 millioner Nintendo DS er solgt - hindrer dem imidlertid ikke fra å stadig vekk flikke litt på de eksisterende modellene. Nintendo DS har allerede vært gjennom en endringsprosess, fra Nintendo DS til Nintendo DS Lite.

Nå er tiden inne for en tredje versjon av maskinen, for i dag lanseres Nintendo DSi her i Norge.

To kameraerDen vesle i'en skal visstnok stå for 'eye' som i 'øye', og det gjenspeiler den kanskje største nyheten med den nye maskinen: De to kameraene som befinner seg på inn- og utsiden.

Med disse kameraene kan du ikke bare ta bilder, men du kan også lagre dem på det interne minnet på 256MB i maskinen for deretter å redigere dem med en rekke artige verktøy. Det er lett å lage tulletryner, som du kan se av bildene til høyre her.

Kamerabruken stopper ikke der, for allerede fra start av er det spill som benytter seg av funksjonen. Og her kommer vi inn på en annen av de største forandringene, nemlig muligheten til å kjøpe og laste ned spill direkte fra DSi-shop via det trådløse nettet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer