Åse Kleveland

- Etter noe sånt får man både dårlig tid og ny livslyst

Åse Kleveland tok opp gitaren igjen etter et skjellsettende øyeblikk da hun var syk.

HAR HENTET FRAM GITAREN IGJEN: Åse Kleveland begynte å synge igjen etter at hun overvant kreften. Hun ville gjøre mer lystbetonte ting. Denne høsten har hun vært tilbake på scenen som soloartist, for første gang på flere tiår. Foto: Jørn H Moen
HAR HENTET FRAM GITAREN IGJEN: Åse Kleveland begynte å synge igjen etter at hun overvant kreften. Hun ville gjøre mer lystbetonte ting. Denne høsten har hun vært tilbake på scenen som soloartist, for første gang på flere tiår. Foto: Jørn H Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Åse Kleveland har de siste tre tiåra vært kulturminister, toppleder i kulturlivet og innehatt en rekke styreverv. Men for seks og et halvt år sida endret hun kurs. Hun tok opp gitaren igjen, begynte å synge.

Dette året har artistkarrieren fått ny giv. I vår var hun med i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», søndag denne uka avsluttet hun sin første soloturné på flere årtier, og i kveld er hun å se i NRK-programmet «Beat for beat».

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer