Etter oppskriften

Humoren i «American Pie: Reunion» er som forventet: Sexfiksert, litt billig og ganske søt.

MØTES IGJEN: Kevin (Thomas Ian Nicholas), Jim (Jason Biggs), Stifler (Seann William Scott), Oz (Chris Klein) og Finch (Eddie Kaye Thomas) gjenforenes tretten år etter at de mistet jomfrudommen i den første «American Pie»-filmen.
MØTES IGJEN: Kevin (Thomas Ian Nicholas), Jim (Jason Biggs), Stifler (Seann William Scott), Oz (Chris Klein) og Finch (Eddie Kaye Thomas) gjenforenes tretten år etter at de mistet jomfrudommen i den første «American Pie»-filmen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Om du går og ser «American Pie: Reunion» er du antagelig blant dem som husker den originale «American Pie» godt. Da var du en syttenåring som så på syttenåringer på kino, mens du nå er en tredveåring som ser de samme guttene som barnevogntrillende voksne.

Men om du mot formodning skulle ha glemt de opprinnelige paiingrendiensene - Jim (Jason Biggs) som voldtar et helt uskyldig stykke bakverk, Jims pappa (Eugene Levy) og hans pinefullt åpenhjertige råd om sex og samliv, Stiflers (Seann William Scott) utfall - så minner denne nostalgisk bakoverskuende oppfølgeren deg gjerne om de sentrale begivnhetene fra den gang da. Den nye filmen er lik, men annerledes.

Har modnet I større grad enn de andre oppfølgerne, «American Pie 2» og «American Pie: Bryllupet», har «American Pie: Reunion» modnet med de fem guttene i hovedrollene. Det er lenge siden de tok kål på den besværlige jomfrudommen, som lå som en kampestein på de smale ryggene deres i første film. Men Jim, Kevin, Oz, Finch og Stifler, som vender tilbake til hjembyen for en gjenforeningsfest, har funnet ut at sex ikke slutter å være en kilde til lengsel, frustrasjon, fortvilelse, og uutsigelig flaue foreldresamtaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer