Etter slåsskampen er denne gruppa historie

Danity Kane avslører «den ufiltrerte sannheten».

OVER OG UT: Danity Kane oppløses. Foto: Stella Pictures
OVER OG UT: Danity Kane oppløses. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Det har vært ti turbulente år for den amerikanske jentegruppa Danity Kane, etter at gruppa i 2004 ble dannet av Sean «P. Diddy» Combs, i forbindelse med tv-programmet «Making the Band».

Fram til 2009, utgjorde Aubrey O'Day, Wanita Woodgett, Shannon Bex, Dawn Richard og Aundrea Fimbres popgruppa. Men etter en rekke uenigheter, bestemte kvintetten seg for å legge prosjektet på is.

I mai i fjor annonserte imidlertid fire av de fem at de var comeback-klare, da uten Woodgett.

Danity Kane laget ny musikk, og la ut på turné i mai i år. På den første konserten, annonserte imidlertid Fimbres at hun ga seg, og at resten av gruppa ville fortsette som en trio etter turnéen.

Det ser imidlertid ikke ut til å skje.

- Verst tenkelig utfall Mandag denne uka, brøt to av jentene ut i slosskamp, da gruppa var i studio i Los Angeles, skriver New York Daily News.

To av medlemmene, O'Day og Bex, har nemlig lagt ut en lang kunngjøring på gruppas nettside, der de - ifølge seg selv - nå kommer med «den ufiltrerte sannheten».

- Under et gruppemøte nylig, fikk forretningssamtalen det verst tenkelige utfallet, da et av de andre medlemmene slo meg i baksiden av hodet, mens jeg snakket med en annen kollega. For å være tydelig, hun ble ikke fysisk oppfordret eller truet før hun gikk til angrep på meg. Dette er samme informasjon som jeg har gitt til politiet, og vitner har også bekreftet denne versjonen av hendelsen, sier O'Day i kunngjøringen, og videre:

- Jeg kan ikke godta eller unnskylde noen form for fysisk vold, spesielt fra noen jeg betraktet som familie. Uenigheter skjer. Men en verbal krig bør aldri ende i fysisk aggresjon. Det knuser hjertet mitt at denne volden ikke er etterfulgt av noe tegn til anger.

Danity Kane rakk å gi ut to album i løpet av de åra gruppa eksisterte - ett i 2006, og ett i 2008. Den mest kjente låta gruppa leverte, heter «Damaged».