Etter snart to år mangler fremdeles TVNorge-kanalene på Apple TV - nå krever kundene svar

- Vi har ingen planer om å komme med noen løfter ennå.

- BURDE VÆRT TILGJENGELIG: Multimediadirektør i Discovery Networks Norway, Bernhard Steen har forståelse for kundenes irritasjon, men kan likevel ikke love når Dplay blir tilgjengelig på Apple TV. Foto: TVNorge
- BURDE VÆRT TILGJENGELIG: Multimediadirektør i Discovery Networks Norway, Bernhard Steen har forståelse for kundenes irritasjon, men kan likevel ikke love når Dplay blir tilgjengelig på Apple TV. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er gått ett år og åtte måneder siden TVNorge og SBS Discovery lanserte sin strømmetjeneste Dplay.

Den gang kunne de tilby sine seere en TV-tjeneste som i første omgang var tilgjengelig på Mac, PC og iPad, men planene var likevel større enn som så. 

- Planen er å gjøre Dplay tilgjengelig for Android-brukere innen EM-kvalifiseringen starter opp i september, og på smarttelefon i løpet av høsten, sa Bernhard Steen, multimediadirektør i Discovery Networks Norway den gang. 

Kunder etterlyser svar Ett år og åtte måneder senere kan man imidlertid konstatere at ikke alt er gått som planlagt.

Tilbudet er fortsatt det samme som ved oppstart, og Dplay støtter verken nettbrett, iPhone eller Android. Det finnes heller ingen app på Apple TV som støtter Dplay, noe som ikke har gått ubemerket hen hos brukerne.

«Nå er det bare en drøy måned igjen til jul. Dere sa støtte til Apple TV skulle komme på våren, sommeren, høsten, før EM-kvalliken osv... Siste dere sa var "før jul". Har dere et oppdatert svar nå? Regner med dere ikke klarer det før jul heller skjønner dere... Et lite tips: kan være lurt å være ærlige denne gangen, eller si f.eks. Q4 neste år, så slipper dere å irritere kundene deres som betalte i god tro om at tjenesten faktisk kunne brukes innen rimelig tid fra kjøp av års-abonnement... ?#?skuffende», skriver en på Facebook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer