Etter TV-suksessen «Ingen Grenser» snudde livet totalt for Tare (41)

Slik gikk det med deltakerne.

ENDELIG FRAMME! Tare Teksum gikk fra Lindesnes til Nordkapp i fjor. I år skal han gå både til topps og på tvers. -  Marsjen har jeg valgt å kalle «Vi vil og vi kan», sier Tare, og ønsker å fokusere på funksjonshemmedes integrering i arbeidslivet. Foto: MORGAN FREDSØY / OPP
2010: Lars Monsen og Tare Teksum. Foto: NRK
ENDELIG FRAMME! Tare Teksum gikk fra Lindesnes til Nordkapp i fjor. I år skal han gå både til topps og på tvers. - Marsjen har jeg valgt å kalle «Vi vil og vi kan», sier Tare, og ønsker å fokusere på funksjonshemmedes integrering i arbeidslivet. Foto: MORGAN FREDSØY / OPP 2010: Lars Monsen og Tare Teksum. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg har det som plommen i egget. Døgnet kunne gjerne hatt flere timer, sier Tare Teksum (41) til Dagbladet. 

Han var med i den aller første sesongen av suksesserien «Ingen Grenser», som gikk på NRK i 2010. 

I gårsdagens Dagbladet kunne man lese om Kenneth Birkenes fra andre sesong, som har vært alvorlig kreftsyk fire ganger og overlevd mot alle odds. Dagbladet har snakket med flere av deltakerne fra de tidligere sesongene om hvordan de har det i dag.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer