Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Etterforsker kjæresten til Bobbi Kristina Brown

Whitney Houstons datter ligger i kunstig koma.

 FUNNET LIVLØS:  Bobbi Kristina Brown (21), her med ektemannen, ble i helga funnet livløs i et badekar. Foto: Stella Pictures
FUNNET LIVLØS: Bobbi Kristina Brown (21), her med ektemannen, ble i helga funnet livløs i et badekar. Foto: Stella Pictures Vis mer

Politiet i Atlanta har innledet etterforskning av kjæresten til Whitney Houstons datter Bobbi Kristina Brown (21), en uke etter at hun ble funnet livløs i et badekar.

Kjæresten, Nick Gordon, har fortalt at han fant Bobbi Kristina livløs og med ansiktet ned i et badekar med vann i deres hjem i Atlanta, Georgia.

Men ifølge flere amerikanske medier har Brown, som ligger i kunstig koma på et sykehus, skader på kroppen som trolig ble påført før badekar-hendelsen. Det er ikke kjent hva slags skader det er snakk om, men de skal være av en slik karakter at politiet har besluttet å etterforske Gordon.

Brown har ligget i kunstig koma helt siden hun ble innlagt på sykehuset, og det er uvisst om hun har fått hjerneskade og i eventuell hvor stor grad.

(NTB)