Etterforskes for grov vold

Etter basketaket under Quarten fikk forfatteren så store skader at legene var overrasket over at det gikk bra. - Helt surrealistisk, sier Espen Thoresen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var under Quartfestivalen i sommer der Espen Thoresen hadde oppgaven som presstalsmann at han havnet i et basketak.

- Jeg ble overfalt, han kastet seg over meg, men jeg fikk lagt ham i golvet og tilkalt en vakt, sa Thoresen til Dagbladet, i opptrinnet som skjedde under en konsert på hotellet Caledonien rundt klokka to på natta. Thoresen sier vitner så han ble angrepet. Han har anmeldt forfatteren for trusler, og fortalte at han har blitt sjikanert av vedkommende i to år.

Anmeldt

I begynnelsen av august leverte den 50-år gamle forfatteren opplysninger til politiet som deretter på eget initiativ startet etterforskning av Thoresen. Han er anmeldt for legemsbeskadigelse, og har nå status som mistenkt i saken.

Ifølge kilder Dagbladet.no har snakket med har politiet mottatt bilder og rapport fra lege som tyder på alvorlige skader. Forfatteren fikk kjevebrudd, og legen som behandlet skaden skal ha opplyst til politiet at det var flaks at dette hadde gått bra.

Politiet i Kristiansand bekrefter overfor Dagbladet at de har mottatt en anmeldelse av voldsepisoden på Caledonien 8. juli. De etterforsker fortsatt saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer