- Etterlater seg en fantastisk TV-arv

«CSI: Miami» legges ned.

FORSVINNER FRA SKJERMEN: Fra venstre skuespillerne Adam Rodriquez, Khandi Alexander, David Caruso, Johathan Togo and Emily Procter i «CSI: Miami». Foto: Stella Pictures
FORSVINNER FRA SKJERMEN: Fra venstre skuespillerne Adam Rodriquez, Khandi Alexander, David Caruso, Johathan Togo and Emily Procter i «CSI: Miami». Foto: Stella PicturesVis mer

Det er på tide å ta farvel med David Caruso i den ikoniske hovedrollen som åstedsetterforsker Horatio Caine: Etter ti år på skjermen legges «CSI: Miami» ned.

Det har TV-kanalen CBS bekreftet, ifølge nettstedet Deadline.

Ifølge Los Angeles Times har «CSI: Miami» slitt med både sviktende seertall og økte kostnader i produksjonen - som tross seriens navn aldri fant sted i Florida, men i California.

- «CSI: Miami» etterlater seg en fantastisk TV-arv - en signaturlook og en stil, en global popularitet og en nøkkelspiller i CBS' suksess de siste årene, heter det i en uttalelse fra kanalen.

Den populære politiserien startet i 2002 som en avlegger fra den originale, Las Vegas-baserte «CSI»-serien, som fortsatt ruller og går - i likhet med den andre spinoffen, «CSI: NY».

Kanselleringen gjør at CBS får plass til flere nyvinninger på sendeskjemaet, slik som sekstitallsserien «Vegas», med Dennis Quaid i hovedrollen, og «Elementary», der Jonny Lee Miller spiller en moderne Sherlock Holmes med Lucy Liu som sidekicken Watson.

I Norge kan du fortsatt se «CSI: Miami»-episoder på TVNorge og VOX.