- Etterlater seg en fantastisk TV-arv

«CSI: Miami» legges ned.

FORSVINNER FRA SKJERMEN: Fra venstre skuespillerne Adam Rodriquez, Khandi Alexander, David Caruso, Johathan Togo and Emily Procter i «CSI: Miami». Foto: Stella Pictures
FORSVINNER FRA SKJERMEN: Fra venstre skuespillerne Adam Rodriquez, Khandi Alexander, David Caruso, Johathan Togo and Emily Procter i «CSI: Miami». Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er på tide å ta farvel med David Caruso i den ikoniske hovedrollen som åstedsetterforsker Horatio Caine: Etter ti år på skjermen legges «CSI: Miami» ned.

Det har TV-kanalen CBS bekreftet, ifølge nettstedet Deadline.

Ifølge Los Angeles Times har «CSI: Miami» slitt med både sviktende seertall og økte kostnader i produksjonen - som tross seriens navn aldri fant sted i Florida, men i California.

- «CSI: Miami» etterlater seg en fantastisk TV-arv - en signaturlook og en stil, en global popularitet og en nøkkelspiller i CBS' suksess de siste årene, heter det i en uttalelse fra kanalen.

Den populære politiserien startet i 2002 som en avlegger fra den originale, Las Vegas-baserte «CSI»-serien, som fortsatt ruller og går - i likhet med den andre spinoffen, «CSI: NY».

Kanselleringen gjør at CBS får plass til flere nyvinninger på sendeskjemaet, slik som sekstitallsserien «Vegas», med Dennis Quaid i hovedrollen, og «Elementary», der Jonny Lee Miller spiller en moderne Sherlock Holmes med Lucy Liu som sidekicken Watson.

I Norge kan du fortsatt se «CSI: Miami»-episoder på TVNorge og VOX.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer