Etterlater seg over hundre nye låter

Men blir den siste Saint Thomas-plata gitt ut?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går meldte Dagbladet.no at sanger og låtskriver Thomas «Saint Thomas» Hansen har gått bort. Han ble 31 år gammel.

Siden 2000 har Saint Thomas gitt ut seks album og da han døde var han i full gang med sin syvende plate og sidesprosjektet Jesus & Princess Maria (sammen med sin tidligere kjæreste Ilse Lazaroms).

Saint Thomas\' syvende album hadde fått navnet «A Mouse in a Crowded House» og ifølge samarbeidspartner Even Vaa hadde Saint Thomas plukket ut 12 låter, som han var i ferd med å spille inn.

I juli la han ut hele 82 låter på MySpace-siden sin og i dag skriver Dagsavisen at Saint Thomas etterlot seg et hundretalls nye låter.

I august tok han kontakt med venner og kjente i platebransjen og fortalte at han var på jakt etter en distribusjonsavtale.

- Han sendte oss en mail der han fortalte at han hadde laget ny musikk som han ville gi ut. Men han rakk ikke å få gitt ut dette materialet(...). Hva som vil skje med låtmaterialet som Thomas Hansen har etterlatt seg, har vi ennå ikke tatt stilling til. Først og fremst er det nå tid til å sørge, sier Øyvind Hagen i Tuba Records til Dagsavisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer