Etterlater seg over hundre nye låter

Men blir den siste Saint Thomas-plata gitt ut?

(Dagbladet.no): I går meldte Dagbladet.no at sanger og låtskriver Thomas «Saint Thomas» Hansen har gått bort. Han ble 31 år gammel.

Siden 2000 har Saint Thomas gitt ut seks album og da han døde var han i full gang med sin syvende plate og sidesprosjektet Jesus & Princess Maria (sammen med sin tidligere kjæreste Ilse Lazaroms).

Saint Thomas\' syvende album hadde fått navnet «A Mouse in a Crowded House» og ifølge samarbeidspartner Even Vaa hadde Saint Thomas plukket ut 12 låter, som han var i ferd med å spille inn.

I juli la han ut hele 82 låter på MySpace-siden sin og i dag skriver Dagsavisen at Saint Thomas etterlot seg et hundretalls nye låter.

I august tok han kontakt med venner og kjente i platebransjen og fortalte at han var på jakt etter en distribusjonsavtale.

- Han sendte oss en mail der han fortalte at han hadde laget ny musikk som han ville gi ut. Men han rakk ikke å få gitt ut dette materialet(...). Hva som vil skje med låtmaterialet som Thomas Hansen har etterlatt seg, har vi ennå ikke tatt stilling til. Først og fremst er det nå tid til å sørge, sier Øyvind Hagen i Tuba Records til Dagsavisen.

MYE MUSIKK: Thomas «Saint Thomas» Hansen etterlot seg et hundretalls uinnspilte låter. Foto: Kristin Svorte
MYE MUSIKK: Thomas «Saint Thomas» Hansen etterlot seg et hundretalls uinnspilte låter. Foto: Kristin Svorte Vis mer