Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Etterlengtet metal-comeback

Immortal tilbake der de slapp.

SAVNEDE BERGENSERE: Immortal i aksjon på Infernofestivalen i 2007. Nå gjør de også comeback på plate. Foto: Scanpix
SAVNEDE BERGENSERE: Immortal i aksjon på Infernofestivalen i 2007. Nå gjør de også comeback på plate. Foto: Scanpix Vis mer

||| ALBUM: Seks år har passert siden Immortal tok pause på ubestemt tid, et opphold som bare bidro til å øke bandets status i metalkretser verden rundt.

«All Shall Fall» er det etterlengtede comebacket, og det innledende tittelkuttet etterlater ingen tvil om at hordalendingene er tilbake.

Alle ingrediensene er her; fra Abbaths umiskjennelige raspevokal og Bathory-møter-Kreator-aktige riff, til Horghs kontante trommestil.

Immortal anno 2009 framstår som et band som ikke lenger anser det som nødvendig ? eller ønskelig ? å utvide sin musikalske palett. De er heller et band som i større grad enn før hviler på tidligere musikalske meritter.

«All Shall Fall»

Immortal

5 1 6
Plateselskap:

Nuclear Blast/Indie Distr.

Se alle anmeldelser

Det gjør ingenting med tanke på det låtmaterialet Immortal leverer på «All Shall Fall». «Hordes Of War» og «Unearthly Kingdom» er høydepunkt, vintage Immortal om krig og frost med arven fra Bathory i bunn.

Etterlengtet metal-comeback
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling