Ari Behn

Etterlot seg barnebok-manus

Lagde bok sammen med datteren.

BARNEBOK: For to år siden fortalte Ari Behn om sine bokplaner sammen med datteren Maud Angelica i et «Skavlan»-intervju. Foto: Lars Eivind Bones
BARNEBOK: For to år siden fortalte Ari Behn om sine bokplaner sammen med datteren Maud Angelica i et «Skavlan»-intervju. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ari Behn var godt i gang med å lage barnebøker sammen med datteren Maud Angelica.

Han skulle lage tre barnebøker for Juritzen forlag, men hvorvidt de kommer ut, er usikkert.

Far og datter-samarbeid

- Det ønsker jeg ikke å vurdere eller snakke om nå. Juritzen Forlag hadde en kontrakt med fire voksenbøker og tre barnebøker. Voksenbøkene ble overdratt til Petter Stordalens forlag Strawberry, mens vi beholdt barnebok-kontraktene, sier Arve Juritzen til Dagbladet.

Barnebøkene den avdøde kunstneren skulle gi ut sammen med Maud Angelica Behn, som er det eldste barnet til prinsesse Märtha Louise.

- Han var godt i gang med barnebøkene. De er jo kjent i mediene fra før, som han samarbeidet med Maud Angelica om. Men slik situasjonen er nå, ønsker jeg å ligge lavt og si minst mulig, sier Juritzen.

Kan bli gitt ut

- Er det en mulighet for at én eller flere barnebøker med Ari Behn og datteren kan komme ut, eller eventuelt bli fullført av andre?

- Det vil jeg ikke svare på nå, rett og slett fordi jeg ikke tenkt på eller vurdert det, sier Juritzen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer