Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Eufori på repeat - og med vindmaskin på full guffe

Variasjoner over veltygd tema for MGP-vinner Loreen.

Foto: Warner Music
Foto: Warner Music Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ALBUM: Ingen ble vel spesielt overrasket da svenske Loreen utklasserte syngende bestemødre og andre snurrepiperier i årets Eurovision, og megahiten «Euphoria» står også sentralt plassert på debuten «Heal», som et stødig midtpunkt i en ellers brokete samling eurotrancelåter.

Best i neonlys med vindmaskin Det enkle er ikke nødvendigvis det beste for Loreen, det er i roligere øyeblikk som «If She's The One» at manglene - særlig på tekstfronten - vanskelig kan overses.

På massivt synthmettede låter - med flagrende gevanter og hår blafrende i neonlyset fra vindmaskinen - flyter ting bedre for svensken, og av en god håndfull «Euphoria»-kloninger er det et par bidrag som vil kunne gjøre seg godt på et folkelig dansegulv når vi snart sjangler inn i julebordsesongen.

Flyktig moro Det er likevel lite ved «Heal» det er verdt å bite seg merke i utover meget flyktig underholdning. Men litt god gammeldags moro har vel aldri skadet noen. Bare ikke tråkk over på dansegulvet.  

image: Eufori på repeat - og med vindmaskin på full guffe

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!