Euroboys svarte leserne

Softrock-debatten går for fullt. Imens spiller Euroboys på Øya.

(Dagbladet.no): Dagbladet har i sommer spurt flere større og mindre musikk-kjendiser om hva årets sommerlåt er. Og selvfølgelig, et par av dem har med rette nevnt Euroboys sin solnedgang-på-stranden-hit «One Way Street».

Euroboys er Turboneger-gitarist Knut Schreiner sitt bandprosjekt der han viderefører gode gamle tradisjoner fra California. Dagbladets Fredrik Wandrup rota i arkivskuffa og kom opp med et imponerende antall referanser i sin anmeldelse av skiva «Soft Focus». Vi nevner:

The Mamas and the Papas, Buffalo Springfield, Neil Youngs, Roger McGuinn, Felix Calalieres, Byrds, America, Jackson Browne og The Eagles.

Og resultatet ble riktig så vakkert. De av dere som har kjøpt billetter til Øyafestivalen har denne helga muligheten til å sjekke ut det sjøl. Lørdag entrer Schreiner & Co scenen og kjører i gang sin turne. Men før det treffer du gutta på Dagbladet.no.

<B>VARMER OPP:</B> Euroboys varmet opp til turne med å spille tre låter når Petre inviterte til session i Oslo tidligere i sommer.