Euroboys

De krangler, kaster hverandre ut og kommer med arrogante uttalelser i media. De er rock`n roll-villstyringer av første klasse. God musikk lager de også.

Kåre and The Cavemen var plutselig på alles tunger i nittiseks. De var unge, gærne og på tv. Så skar det seg. Knut Schreiner og Anders Møller ville bli superstjerner og sparka resten av bandet. Og lagde ny plate under navnet Euroboys. Getting Out Of Nowhere fikk gode anmeldelser og Euroboys ble betegnet som Norges ledende rockeband. «Nowhere appellerer både til kropp og sjel. Den kan oppfattes som seig, krevende og innadvendt, men er helt opplagt også direkte og eksplosiv i uttrykket. Avslutningslåten «Come On In, Your Time Is Up» har en forløsende effekt på en plate som viser at Euroboys ikke hører hjemme i fortida, men er en spydspiss for norsk rocks framtid.» skrev Dagbladets Håkon Moslet.

Euroboys kan sin rockehistorie og vet å bruke den. Det oser av tidlig søttitall med gitarriff og hissighet. Stones og Stooges kan nevnes som referanser. På torsdag kan du oppleve Knut Schreiner, Anders Møller, Matt Summers, Stefan Rockmann og Ole «First Valley» Øvstedal på Rockefeller. The Ark varmer opp før Euroguttene entrer scenen.