TV-anmeldelse: «Tribes of Europa»

Europa brenner!

Europas nye stammekultur er bygget på vaklevorent grunnlag i Netflix' nye science fiction-serie.

Møljekamp: I Netlflix' nye science fiction-serie har Europa kollapset og blitt redusert til krigende mikrostater. Video: Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Europa ligger i ruiner. Ifølge Netflix’ nye tyskproduserte scifi/fantasy-serie er det bare noen ganske få år til alt går åt de tyske skoger nede på kontinentet. 2029 er året en mystisk, global blackout sender verden ut i kaos og anarki. Ingen vet hvem som står bak, og alle mistenker hverandre.

Når «Tribes of Europa» starter noen tiår senere har den gamle verdensordenen kollapset. Opp av asken forsøker nyfødte mikrostater å reise seg. Sånt blir det naturligvis bråk av, for Sentral-Europa er ikke stort nok for både origines, crows, crimsons og alle de andre stammene, må vite.

Tre tenåringssøsken fanges opp i denne møljekampen da en futuristisk farkost, visstnok fra den mystiske, avanserte stammen atlanterne, krasjlander i skogen og de får en høyteknologisk, magisk kube i hende. I god sjangertradisjon aner ingen av våre helter hva kuben er for noe, men vi får raskt vite at den er både så viktig og mektig at absolutt alle andre er villige til å gå over lik for å få tak i den. Muligens er også alle fortapt hvis ikke kuben kommer tilbake til sin rettmessige eier, eller noe. Klipp til: slåssing og blod.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer