Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Europe

Comeback uten grunn.

CD: «Got To Have Faith» starter svenske Europes comeback, og troen må vi virkelig ha for å finne en eneste grunn til at Europe nå våkner opp av dvalen. For 2004-versjonen av Europe er en skuffelse fra start til slutt. De som håper på en ny «Carrie» eller «The Final Countdown» må nok la puddelsveisen hvile. Nå er det ikke sikkert at det hadde vært noen god idé å prøve seg på hårete 80-talls-metal igjen, til tross for The Darkness' suksess det siste året. Men middelmådig lett-metall der Europe ikke våger noe som helst er heller ingen god idé. Litt stoner-tendenser her, noen doom-riff der for ekstra tyngde, og en neddempet Joey Tempest på vokal skal åpenbart tilføre Europe noe nytt, men hva hjelper det når låtene stort sett verken utfordrer eller underholder? Europe har hatt sine øyeblikk, «Start From The Dark» er ikke et av dem.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling