Eurovision Song Contest 2018

Eurovision-deltaker skadet ryggen på scenen: - Kan ikke engang gå

Den tsjekkiske Eurovision-deltakeren Mikolas Josef skadet ryggen på øving, og ble sendt på sykehus med ambulanse.

SKADET SEG: Den tjekkiske deltakeren Mikolas Josef deltar i årets Eurovision Song Contest med låten «Lie to me». Da han skulle øve på framføringen av nummeret sitt på scenen i Altice Arena i Portugal gikk det galt. Josef skadet ryggen og ble sendt på sykehus. Foto: NTB scanpix / AFP photo / Jack Guez
SKADET SEG: Den tjekkiske deltakeren Mikolas Josef deltar i årets Eurovision Song Contest med låten «Lie to me». Da han skulle øve på framføringen av nummeret sitt på scenen i Altice Arena i Portugal gikk det galt. Josef skadet ryggen og ble sendt på sykehus. Foto: NTB scanpix / AFP photo / Jack Guez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det gikk ikke så bra for den tjekkiske deltakeren Mikolas Josef (22) da han skulle på scenen for å øve på sitt nummer i Eurovision Song Contest i Portugal.

Under første øving i Altice arena i Portugal, der Eurovision Song Contest skal gå av stabelen 8. til 12. mai i år, skadet artisten ryggen og ble sendt på sykehus med ambulanse.

Det skriver Eurovision Song Contest på sine offisielle sider.

Sendt på sykehus

De aller første øvingene i Portugal begynte søndag formiddag. Josef var en av artistene som skulle gå gjennom sitt sceneprogram.

Josef har et energisk sceneshow med mange akrobater. Det var mot slutten av nummeret, mens han skulle gjøre en framovervendt salto, at det gikk galt, opplyser den tjekkiske delegasjonen.

En lege på stedet skal ha undersøkt Josef, og sendt ham til sykehus som en forholdsregel. Hendelsen førte til at artisten måtte avlyse både møter og intervjuer som var planlagt utover dagen.

Den tjekkiske nettavisa Blesk.cz skriver at omfanget av Josefs skader ikke er kjent, men at han er blitt undersøkt med både røntgen og magnetisk resonans (MR) på det portugisiske sykehuset. Artisten selv uttrykker bekymring over at skaden kunne bety slutten på Eurovision-eventyret:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer