Eurovision:

Eurovision-sjokket: - En vits

Under tirsdagens semifinale i Eurovision gikk hverken Albania, Latvia eller Østerrike videre til lørdagens finale. Reaksjonene på sosiale medier har ikke latt vente på seg.

IKKE VIDERE: Twitter koker etter det tirsdag ble klart at Albania, Latvia og Østerrike ikke får en plass i lørdagens finale i Eurovision. Foto: REUTERS/Yara Nardi / NTB
IKKE VIDERE: Twitter koker etter det tirsdag ble klart at Albania, Latvia og Østerrike ikke får en plass i lørdagens finale i Eurovision. Foto: REUTERS/Yara Nardi / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Twitter koker etter det tirsdag ble klart at verken Albania, Latvia og Østerrike ikke får en plass i lørdagens finale i Eurovision.

Ifølge oddsen til Eurovision World hadde de tre landene samlet sett store muligheter for å gå videre i konkurransen. Albania, Østerrike og Latvia hadde en sannsynlighet på henholdsvis 66, 56 og 50 prosent for å gå videre.

Slik gikk det altså ikke.

- Dette showet er en vits

En rekke Twitter-brukere uttrykker nå frustrasjon over at landene ikke gikk videre, spesielt Latvia som ble representert av bandet Citi Zeni.

En twitter-melding som har fått over 5500 likerklikk lyder:

- Europa var ikke klare for dere, KONGER.

En annen skriver:

- De fortjente bedre.

En av brukerne betviler rett og slett hele Eurovisions troverdighet etter at Albanias Ronela Hajati ikke kom til finalen.

- Dette showet er en vits, hvor er Albania?

Sveits i vrangstrupen

Flere reagerte også med sjokk og van(n)tro da den sveitsiske balladen «Boys Do Cry» tok en av finaleplassene, med sine skarve 33 prosenter i finalesjanse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer