Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Eva Dahlgren lesbisk og lykkelig

Onsdag ga Eva Dahlgren sitt første intervju etter at hun giftet seg med Efva Attling for tre år siden. - Nå er jeg endelig lykkelig, sa hun i det svenske programmet.

I 1994 møtte Eva Dahlgren (39) eks-modellen, eks-artisten og smykkedesigneren Efva Attling (47). Begge var A-kjendiser og hadde forhold som de brøt ut av. To barn var med i bildet. Ikke lenge etter giftet de seg.

- Det var verre enn en såpeopera, sier hun til svensk TV om oppmerksomheten forholdet deres fikk i pressen.

Dahlgren fortalte at hun alltid visste hun var lesbisk. I femten år levde hun i et hemmelig forhold til en annen kvinne. I intervjuet beskriver hun seg selv som en kvinne som har levd for å lage musikk, men har vært mindre flink til å være lykkelig.

Etter suksessen med «En blekt blondins hjärta», mistet hun fullstendig gleden over å lage musikk. Fram til hun møtte Efva gikk hun flere runder med seg selv om å leve åpent, ikke bare for vennene, men også i offentligheten. I dag våger hun å leie Efvas hånd når de går på byen. Den eneste redselen som er igjen, er intervjuskrekken.

LYCKLIGA GATAN: Eva Dahlgren med fru
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media