Eva er gift med musikken

Se premiere på ny musikkvideo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Her kan du se hele videoen til «Superhero»

(Dagbladet.no) Eva & The Heartmaker består av Eva Weel Skram og hennes ektemann Thomas Stenersen. Til våren kommer de med sin andre plate, men allerede nå kan du se og høre den første singelen «Superhero». Eva Weel Skram var i 2005 en del av Idol-sirkuset, der hun endte opp med en sjetteplass. Men musikalsk sett har hun for lenge siden tatt et steg langt bort fra idolmusikken. Allerede i 2006 kom hun ut med sitt debutalbum «Behind Gold Frames» og Dagbladet-anmelder Fredrik Wandrup skrev i sin anmeldelse at dette kunne bli «starten på noe stort».

A-listet takket være lokalradio Våren 2009 slipper Eva & The Heartmaker sitt andre album og singelen «Superhero» har allerede blitt A-listet på P3. Og selv om Eva og Thomas har jobbet med musikken sin kontinuerlig siden forrige plate, syntes de likevel det gikk veldig fort med både platekontrakt og A-listing.

- Vi var på musikkprogrammet «Lutt» på NRK Sogn og Fjordane, de spurte om jeg ikke kunne ta med noen nye låter. Så da tok vi med «Superhero», og så var det en fra P3 som plukket opp den låta. Plutselig fikk vi en telefon der P3 spurte om det var greit at de b-listet «Superhero». Det måtte vi jo si ja til, sier Eva Weel Skram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer