Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Eva ny favoritt

Bookmakerne prøver på nytt...

(Dagbladet.no): Bare minutter etter at bookmakernes storfavoritt David Bakke (19) røk ut av idol, tikket følgende pressemelding inn til Dagbladet.no;

«Eva er ny favoritt til å vinne Idol hos tippeselskapet Centrebet. - Dette var fantastisk, sier selskapet.»

Kanskje ikke rart at bookmakerne raskt har funnet fram til sin nye favoritt, da hele 24 prosent av de 322 000 stemmene TV2 dro inn på kveldens Idol gikk til 19-åringen med gullstrupen.

- Eva imponerte virkelig i den første Idol-semifinalen. Hun gikk fortjent videre til finalen, og vi tror hun kan gå helt til topps. Vi hadde rangert henne høyt allerede før semifinalen, men dette var strålende bra, sier Frank Hansen i Centrebet i pressemeldingen.

Selv om bookmakeren nå har Eva som favoritt, mener han dagens andre finalist, Andrea Brændvik, imponerte mest.

- For en fantastisk overraskelse! Vi hadde 31 i odds på Andrea før semifinalen startet, men vi skal være de første til å innrømme at vi tok feil der. Hun strålte på scenen, og det var en fryd å se på. Andrea kan nå veldig langt, sier Hansen.

Selskapet har nå satt følgende odds; Eva, 6,50 og Andrea 9,00.

Men det er fortsatt 40 finalister igjen som ikke har fått vist hva de er gode for. Dagbladet.no oppfordrer leserne å være forsiktige med å spå alt for langt inn i fremtida. I allefall hvis det skal stå om penger.

INNE: Ikke overraskende har publikums favoritt Eva også blitt bookmakernes favoritt.
UT:</B> David (19) var bookmakernes sikre favoritt. Nå er han ute.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media