Eva setter foten ned

Eva Sannum er lei av å leve et liv i skjul. Tida er kommet for en avgjørelse i forholdet til Spanias kronprins Felipe. Det skriver det spanske ukemagasinet Tiempo.

I Spania har det gått rykter om at forholdet mellom den 26-årige modellen fra Lørenskog og Spanias kronprins har kjølnet - ja, til og med at det er over. Ifølge Tiempo er dette langt fra sannheten. Magasinet mener at paret er forelsket ennå.

Usikker

En kilde som står kronprinsen nær, har imidlertid fortalt Tiempo at Eva har bedt kronprinsen bestemme seg om framtida til de to. Vedkommende mener at Eva er usikker på om hun er klar til «å ta skrittet fullt ut» - og bli Spanias nye dronning.

Tiempos kilde antar at hun er lei av et liv i skjul. Eva blir fotfulgt av journalister og fotografer, noe som også har blitt en belastning for familien.

- Jeg er lei av de stadige ryktene, sa Eva Sannum til Dagbladet seint i april i år. Hun kommenterte da forlovelsesrykter i spansk presse, særlig et oppslag i Barcelona-avisa El Perisdico. Avisa skrev at hun og kronprinsen hadde gifteplaner, og at bryllupet skulle stå en gang neste år.

Danser på Slottet

Det spanske slottet holder ferieplanene til kronprins Felipe hemmelig. Men en ting er sikkert: I bryllup skal han. 25. august kommer han til Norge som gjest i bryllupet til kronprins Haakon og Mette-Marit Tjessem Høiby. Som Dagbladet kunne fortelle i forrige uke, representerer kronprinsen det spanske kongehuset sammen med sin mor, dronning Sofia.