Eva Weel Skram gir jernet!

Vi anmeldte TV 2s «Hver gang vi møtes» låt for låt.

RÅTT: Eva Weel Skram legger hele seg i Admiral Ps «Snakke litt». Alle foto: TV 2
RÅTT: Eva Weel Skram legger hele seg i Admiral Ps «Snakke litt». Alle foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Trykk F5 for å oppdatere.

TV: Admiral P (33) er kveldens hedersgjest. Philip Tom Joseph Boardman har zambisk mor og norsk far og flyttet fra Zambia til Norge i 13-årsalderen. Admiral P har hatt stor suksess med sin miks av reggae og hip hop med norske tekster, sunget med en noe spesiell aksent. Gjennombruddet kom med «Snakke litt» i 2010. Dette mener vi om de andre artistenes tolkninger av hans låter:

Henning Kvitnes: «Gjør så godt du kan» (Carl F. Hovind / Philip Boardman)Admiral P er den som skiller seg mest fra de andre artistene i «Hver gang vi møtes», særlig fordi han er så tvers igjennom knyttet til én sjanger, reggae. Kvitnes «gjør så godt han kan», og det er ikke så rent lite. Det blir naturlig nok en helt annerledes versjon, tilpasset hans eget musikalske univers. Jeg kunne ikke gjettet låtens opprinnelse, den kunne like gjerne vært signert Kvitnes sjøl. Men - han gjør en flott jobb med sin rotekte country-utgave, ikke minst når det gjelder å få fram en fin tekst som kanskje blir litt borte i den mer partypregete originalen. En skikkelig feelgood-åpning!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer