Eva Weel Skram kan ikke snakke før til jul

Må holde kjeft.

SNAKKEFORBUD: Eva Weel Skram har fått en polypp på stemmebåndet, og skriver til fansen på Instagram: «PS: nå har jeg ikkje snakket på over en uke - planen er å ikke snakke før til jul». Foto: NTB scanpix
SNAKKEFORBUD: Eva Weel Skram har fått en polypp på stemmebåndet, og skriver til fansen på Instagram: «PS: nå har jeg ikkje snakket på over en uke - planen er å ikke snakke før til jul». Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Popartisten (31) har fått betennelse på stemmebåndet og må derfor utsette deler av turneen og forandre på konsertdatoer.

Legen har ikke bare gitt henne syngeforbud, men hun opplyser selv på Instagram at hun også har fått snakkeforbud, ikke bare et lite midleritidig et - men helt fram til jul.

Snakkeforbud til jul

- Det er sykt vanskelig, men dette skal jeg klare, skriver hun på sin Instagram-profil.

Hun forteller at de to siste åra har vært helt fantastiske, med fulle konsertsaler landet rundt, festivaler, tv-program. Det har tydligvis tært på stemmen.

- Nå har jeg ikke snakket på over en uke, planen er å ikke snakke før til jul - bare synge/snakke på konserter, og være helt stille i mellomtiden, skriver hun.

- Det verste i min verden

Det var etter et besøk hos legen hun fikk påviset en polypp på stemmebåndet.

- Her om dagen fikk jeg beskjed om at jeg har en polypp på stemmebandet, skriver hun:

- Ikke veldig dramatisk i seg selv og kanskje ikke det verste i verden, men absolutt det verste i min verden. Det passar jo veldig dårleg når en skal ut på lang turné, skriver hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer