Eventyrdag for spill

Fredag var det julaften for alle som liker dataspill. 57 nye spill til alle forskjellige spillemaskiner bll lagt ut for salg i Norge. Sjekk hvilke som absolutt burde få en plass under juletréet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bedre tips? Si din mening!Datoen 29. november har en stor ring rundt seg på kalenderen hos alle som følger litt med på hvilke dataspill som er på vei. Det kommer 23 spill til PlayStation 2, 13 spill til GameCube, elleve nye PC-spill og ti spill til Xbox.

Det er spillkonsollene som har de største titlene i dag. Hvis du er en kjenner, kan du jo smake på navn som 007: Nightfire, Star Trek: Starfleet Command III, Big Mutha Truckers og ikke minst Tom Clancy\'s Splinter Cell.

Hvis du ikke har peil, men er på julegavejakt bør du skrive ut denne siden og ta den med i butikken.

Ikke alt som kommer ut er like kult, men med Dagbladet.nos julespill-liste blir det store smil og gode klemmer fra de håpefulle på julaften.

De største skuffelsene denne jula er spillene basert på Ringenes Herre. Men hvis Frodo & co er plassert på toppen av ønskelista, må du passe på at versjonen du får med deg er «Ringenes Herre: To Tårn» fra Electronic Arts. Spillet er dessverre altfor kort, men langt bedre enn konkurrenten «Lord of the Rings: Fellowship of the Ring».

Julegavelista:

PlayStation 2 (spillpris 299 - 599)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer