Du leser nå Dagbladet Pluss

Eventyreren og lykkejegeren Corto Maltese ved veis ende

Heltens jordomseiling er fullført i norsk 12 binds utgave.

ENSOM VANDRER: Corto Maltese reiser kloden rundt i sin jakt på eventyr i seriene til den italienske tegneren Hugo Pratt. Nå er alle de tolv bøkene utgitt på norsk i stort format, ny oversettelse og med de opprinnelige svart/hvitt-tegningene. TEGNING: Minuskel Forlag
ENSOM VANDRER: Corto Maltese reiser kloden rundt i sin jakt på eventyr i seriene til den italienske tegneren Hugo Pratt. Nå er alle de tolv bøkene utgitt på norsk i stort format, ny oversettelse og med de opprinnelige svart/hvitt-tegningene. TEGNING: Minuskel ForlagVis mer

PERIODEN FRA MIDTEN av det 19. århundret og rundt hundre år framover var på mange måter eventyrets tidsalder. Verden åpnet seg. Det var blitt mulig å reise jorda rundt på stadig minre enn åtti dager. Jernbane, fly og båter ble mer og mer utviklet. Raskere og raskere kunne man nå fjerne strøk. Det fantes fortsatt hvite flekker på kartet og spennende steder å utforske. Verden var langt fra trygg, men den var en utfordring for den som våget å ta den i sin besittelse.

Oppdagere, forskere, antropologer og journalister bega seg ut i det ukjente. Menn som Henry Morton Stanley, Lawrence av Arabia og Fridtjof Nansen preget nyhetene. Mindre kjente lykkejegere, gullgravere, spioner, poeter, perledykkere, rømte straffanger, smarte smuglere, leiesoldater, bohemer, misjonærer og sjarlataner dro ut i verden for å utforske dens muligheter.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.