Eventyrstund for Ari Behn

MOLDE (Dagbladet.no): En strålende opplagt Märtha Louise leste eventyr for Ari Behn i Molde i formiddag. Kjæresten satt trollbundet blant publikum under prinsessen åpning av Bjørnson-festivalen. Les også: ..derfor har ikke kongen krone på

Märthas eventyrfortelling kom helt spontant og var ikke en del av den planlagte talen. Da formalitetene var unnagjort, kastet prinsessen manuskriptet og fortalte en historie om hvorfor konger og dronninger ikke bruker krone lenger. Eventyret ble fortalt på engelsk, sikkert av hensyn til de mange utenlandske gjestene.

Blant tilhørerne satt kjæresten Ari Behn. De to vekslet varme øyekast og blunk under det øvrige programmet i Molde kino.

I sin tale la prinsessen spesielt vekt på ungdom og litteratur.

- Bjørnson-festivalen er preget av ungdom og vitalitet. Litteraturen, musikken og kunsten må gjenoppdages av hver generasjon, sa Märtha som er festivalens høye beskytter.

Prinsessen blir i Molde til mandag. I kveld skal hun ut på nye eventyr - da er det gallamiddag sammen med Ari Behn og andre prominente gjester i ærverdige Gildehallen.

EVENTYR-PRINSESSA: Märtha trollbandt publikum med spontan-eventyret. Blant tilhørerne var kjæresten Ari Behn.