«Everybody\'s Golf»

Tutta er bytta ut med tuttifrutti. Og godt er det.

GOLF ER NOK en sport som gjør seg best på konsoll. Tutta på tv? Neppe. Tuttifruttigolf på PSP? Ja takk!

«Everybody\'s Golf» bærer stolt stempelet fra sine japanske utviklere på skjortekragen. Cheesy musikk, absurde lydeffekter, og småjenter og -gutter som hovedpersoner.

Ingen Tiger eller Anniken her, altså - men det gjør ingenting. Det er en fryd å utforske spillet, og du blir hekta etter fem minutter.

«EVERYBODY\'S GOLF» ser kanskje ut som et barnespill - barn kan fint finne seg til rette blant de mange banene - men kontrollene er minst like voksne som de proffe golfseriespillene. Banene ser ut som de henger i løse lufta i et alternativt univers, og av og til høres lyder som gjør at du får lyst til å bytte ut golfkølla med ei børse. Dette er likevel en bra ting.

Å putte oppleves minst like vanskelig fra ti meter her, som det sannsynligvis gjør i virkeligheten. Et bevegelig nett av firkanter forteller deg hvordan gresslandskapet ser ut rundt hullet (så, så - ingen fnising på bakerste benk), men det er likevel en sann utfordring å lære seg å lese omgivelsene før du strammer til kølla og sender avgårde ballen.

DU KAN I TILLEGG justere synsvinkelen fra bakkenivå til gud-stirrer-ned-på-skaperverket-nivå.

Naturligvis kan du spille trådløst mot kamerater, eller du kan gå gjennom seriespillet og skjerpe både puttinga og driveren din for å låse opp nye baner, spillere, klær og effekter.

Lang holdbarhet og stor spillbarhet - og a walk in the park.