Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Evig singel?

Kylie Minogue har hatt en superromantisk helg. Men hun veit ikke om hun noensinne blir gift.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den australske popstjernen har akkurat hatt den mest romantiske helga hun kan huske. Hun var i New York sammen med kjæresten, modellen James Gooding.

- Søndag er den beste dagen jeg har hatt på lenge. Vi var i New York, der James var på en jobb. Vi hadde dagen helt for oss selv. Sammen ruslet vi hånd i hånd rundt i SoHo, spiste lunsj og shoppet. At vi kan gjøre helt vanlige ting, og oppføre oss som et ungt og forelsket par, er svært viktig for meg.

Ikke gift

Men det er håp i hengende snøre. Selv Kylie har vært sammen med James Gooding i to år, er hun slett ikke sikker på at de noen gang vil gå til alters.

- Jeg veit ikke om jeg vil gifte meg. Jeg har aldri hatt den romantiske visjonen om at alt vil bli så bra hvis jeg blir gift, sier Kylie til The Sun.

Kylie herjer på hitlistene over hele verden. Stjernen er favoritt til å vinne prisen for beste internasjonale kvinnelige artist og beste internasjonale album under Brit Awards i kveld.

- Så langt har jeg prioritert jobben, og det har kanskje kommet i veien for et eventuelt giftemål. Men jeg har aldri angret.

Liker barn

Kylie sier til avisa at hun tror hun er flink med barn.

- Men jeg later ikke som om jeg veit hvordan jeg skal være mamma. Det er noe jeg bare kan lære når det skjer. Noen ganger føler jeg at jeg er litt verpesjuk.

- Flere av vennene mine er gift og har barn. Jeg elsker å leke med barna. Men det føles også bra å kunne gi dem tilbake.

Hele Norges coronakart