Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Få Britneys kropp

«Send inn bilde, og få plastisk operasjon som gjør at du likner på Britney Spears», annonserte den amerikanske radiokanalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske radiokanalen Kiss 104,9 i Cleveland i Ohio har satt mange sinn i kok, etter at den utlyste en bisarr konkurranse. Den ba sine kvinnelige lyttere sende inn bilder av seg sjøl. Ti av kvinnene blir presentert på kanalens hjemmeside på nettet, der leserne kan stemme på hvem som mest fortjener en plastisk operasjon. Vinneren får 37 000 kroner, som skal brukes slik at de får «en kropp som likner på Britney Spears».

Ryktene om Britneys silikonpupper har gått verden rundt i flere måneder. De argeste motstanderne av konkurransen mener at radiokanalen oppfordrer kvinner til å ta silikonpupper.

Britneys plateselskap er opprørt over konkurransen.

- Vi har ingenting å gjøre med dette. Verken Britney eller plateselskapet Jive Records vil noensinne støtte en slik konkurranse, sier en talsmann for Britney til nyhetstjenesten Ananova.

<B>SKAPER REAKSJONER:</B> Britneys plateselskap er opprørt over konkurransen. Her er hun under MTV-gallaen nylig.