«Få meg på, for faen» gjør det stort i USA

Filmen får skryt før USA-premieren i kveld.

«FÅ MEG PÅ, FOR FAEN»: Filmen om tenåringskåthet og opprør er på vei til å gjøre det stort i USA, der filmen har premiere i kveld. Foto: Filmweb
«FÅ MEG PÅ, FOR FAEN»: Filmen om tenåringskåthet og opprør er på vei til å gjøre det stort i USA, der filmen har premiere i kveld. Foto: Filmweb Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den norske filmen «Få meg på, for faen», har tidligere vunnet flere internasjonale filmpriser, og har høstet global oppmerksomhet og anerkjennelse.

Ros I kveld er det duket for USA-premiere for den seksuelt ladete filmen om tenåringskåthet og opprør. «Turn Me On, Dammit», som filmen heter på engelsk, vises på utvalgte kinoer i USA og har allerede fått mye skryt fra amerikanske anmeldere og seere.

Nettstedet Rotten Tomatoes registrerer avisanmeldeleser for forskjellige medier og regner seg fram til et gjennomsnitssscore mellom 0 og 100. I skrivende stund ligger den norske filmen med hele 83% på Rotten Tomatoes' såkalte Tomatometer. Fansen er full av lovord på nettstedet, der en skriver:

- Filmen er en feiring av ung seksualitet og samtidig en advarsel mot sladring.

«Få meg på, for faen» har også mottatt en god karakter på filmnettstedet Movie Line. Anmelderen skryter filmen opp i skyene og sier at den rett og slett forstår en hormonfylt tenåringsangst mange vil kjenne igjen.

Prisvinner Det er New Yorker Films som distribuerer filmen på det amerikanske markedet. Mannen bak markedsføringen av filmen i USA, Reid Rosefelt, gir også ros.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer